Meniu


Expoziţie personală Eugen Raportoru, „Bucureşti 2021” la Artoteca Bibliotecii Metropolitane

Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană București (BMB) anunţă deschiderea online a expoziției „Bucureşti 2021” a artistului plastic Eugen Raportoru vineri, 19 martie, începând cu ora 17:00, la Artoteca BMB.
Eugen Raportoru a absolvit Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti în anul 2009, departamentul Pictură, iar în 2011 cursurile de master. Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România din anul 2010.
Lucrările artistului au putut fi admirate în peste 100 expoziţii personale şi de grup atât în ţară, cât şi în străinătate. În 2011 obţine premiul pentru pictură „Arte în București” acordat de Uniunea Artiştilor Plastici din România.
Expoziţia face parte din cadrul Stagiunii Permanente de Artă Plastică „Temeiuri” și este curatoriată de reputatul critic de artă Radu George Serafim și de Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice.
Iubitorii de artă sunt aşteptaţi să viziteze expoziţia de artă în perioada 19 martie – 15 aprilie, gratuit, conform programului Artotecii BMB, la adresa Șoseaua Mihai Bravu, Nr. 4. Ca de fiecare dată, evenimentul se va desfășura în condiții de deplină siguranță atât pentru public, cât și pentru personal, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

 

Vezi Articolul Complet